lauantai 14. huhtikuuta 2012

Mikä Céline-biisi? - osa 1

Olen ollut vankkumaton Céline Dion -fani jo aikas pitkälle toistakymmentä vuotta, mutta silti ei ole lopulta kovinkaan paljon tullut Céline-kipaleita vedeltyä, kotioloissakaan. Kynnys oikein todellisen esikuvani & idolini biisien laulantaan on yksinkertaisesti ollut ihan liian iso, siinä kaikki.

Vasta joitakin päiviä sitten oikeastaan ihan yht'äkkiä kuitenkin keksaisin nimenomaan omassa mittakaavassani jotain kerrassaan aivan mahtavan ennenkuulematonta, nimittäin ikioman CD-tribuutin nimeltään Mikä Céline-biisi?. Eli kyseessä on siis ihkauusi blogisarja, jonka jokaisen osan videolla (tällä kertaa poikkeuksellisesti videoilla) vetäisen pikku pätkän enemmän tai vähemmän tunnetusta Céline-kipaleesta, ja niin halutessanne voitte sitten koettaa tunnistaa CD-kipaleen kuulemanne pätkän perusteella. Ihan äärimmäisen vaikea homma, eikös?

Mutta ookkei, startataanpa nyt sitte viimein oikein kunnolla tämä blogisarja, ja vieläpä sellaisella Céline-kipaleella, joka lopulta siivitti laulajattaren musauran kohti niin mitä syvällisimpiä kuin taivaallisimpiakin korkeuksia (tätänykyä kipale päättääkin oikeastaan poikkeuksetta Célinen keikan kuin keikan). Niin, ja mainittakoon tietysti vielä sekin, että esillä oleva kipale julkaistiin ensi kerran prikulleen saman julkaisupäivän omaavilla Let's Talk About Love -platalla (joka viimeistään sinetöi oikein todellisen Céline-faniuteni) sekä...yllätys, yllätys...Titanic -soundtrackillä.


&&&


Noh, jos todella tuntuu siltä, että on jopa ihan joka osan kohdalla aivan totaalisen pakko saada esillä olevan kipaleen nimi selville jo ennen mahdollista kuuntelua, niin...


Plus vielä paljastus: olen hamassa menneisyydessä jopa modernisti tanssahdellut esillä olevan kipaleen tahdissa (saatan muistaa tanssisuoritukseen itse kehittelemäni koreografian vieläkin ainakin jotenkuten).

Anyway enjoy!

:-D :-D :-D

P.s.

Pakko-ostos! Todellakin!

Jo 100v RMS Titanic -turmasta. Onpa aikamoista. :-)

Ei kommentteja: