keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Mikä Céline-biisi? - osa 6

Kyseinen kipale oli aikoinaan muistaakseni joululahjaksi saamaltani All The Way... A Decade Of Song -julkaisun "hittisinglepuoliskolta" ainoa kappale, jota en ihan tosissaan tuntenut (ainakaan kovin hyvin) entuudestaan (joskus niinkin voi todella käydä myös isosti fanittamansa artistin kohdalla). Eikä oikeastaan mikään ihmekään, sillä kyseistä "duettoa" ei aikoinaan julkaistu ainakaan Euroopassa millään Céline Dionin pitkäsoitoista ennen esille nostamani julkaisun ulostuloa. 

Joka tapauksessa jossain vaiheessa esille nostamani julkaisun ulostulon jälkeen mm. selvisi, että kyseinen kipale julkaistiinkin ensisijaisesti vain juurikin singlenä, ja vieläpä ainoastaan Japanissa (sikäläisen tv-sarjan merkeissä), jossa kyseinen "duetto" saavuttikin julkaisemisensa myötä todella massiivisen suosion. Ja lopulta saavutti mitä ilmeisimmin oikeastaan ihan kaikkialla ihmisten sydämissä milloin mitenkin.

Ai, miksikö kutsun kyseistä kipaletta "duetoksi"? No, koska Célinen "duettokumppanina" kappaleella musisoi maineikas japanilainen viulisti, Taro Hakase. Ja ihan äärimmäisen upeasti musisoikin.



Ja tiedättekö, mitä? Saamansa (oikein todellisen) raivon voi saada täydellisesti purettua jopa myös rakkauslaulua "huutamalla". Ainakin itselleni niin ihan tosissaan kävi tuon kipalepätkän äänittämisen aikana.  

:-D :-D :-D

Ei kommentteja: