tiistai 24. huhtikuuta 2012

Mikä Céline-biisi? - osa 5

Olen aina ollut sellainen, joka tykkää katsella (tai oikeastaanhan kuunnella) levytettyjä covereita "vähän" läpi sormien, mutta vähintäänkin Céline Dionin kohdalla annettakoon ihan kaikki levytetyt coverit anteeksi. Sitäpaitsi Céline on tähänkin mennessä mielestäni onnistunut coveroimaan niin, niin omalla tyylillään, ettei tosikaan.

Ja kerrottakoon mm. vielä, että Dionin mm. One Heart -pitkäsoitolle päätynyt singlehitti päätyi myös vuosia sitten laulajattarineen päivineen yhteen automainokseen, joten mainoksen tematiikalla on aikamoisen varmastikin ollut varsin merkittävällä tavalla vaikutusta kyseisen coverin valintaan.



Luulin ihan tosissaan vuosia, että kyseinen kipale on alunperin kenties parhaiten Oh, Pretty Woman -megahitistään tunnetun Roy Orbisonin ulostuoma. Joka tapauksessa vasta viime viikonlopun aikana meikätyttöselle selvisi, että todellisuudessa kipale onkin ihan täysin yllättäen itsensä Cyndi Lauperin ensijulkaisema, vaikka Orbison kipaleen alkujaan levyttikin, mutta kuitenkin.

:-D :-D :-D

Ei kommentteja: