torstai 2. joulukuuta 2010

Joulu- sekä se tavallinen...

...taskukalenteri. Eli siis luvassa ihan vain "pari" sanaa parista uudemmanpuoleisesta kalenteristani...kyl&kyl, enivei tuleepaha nyt kuitenki ees jottain naputeltua...heh, niinpä.

Okey, elikkä aloitetaanpa nyt sitte vaikkapa juuri perinteisestä joulukalenterista ikäänkuin näin joulukuun starttaamisen kunniaksi, yeps. Noh...joululahjat eivät ole enää vuosiin kuuluneet suosikkiasioihini joulussa, näin on, mutta esim. joulukalenterista ei ole vain jostakin syystä tullut vuosien saatossa luovuttua ollenkaan. Joka tapauksessa se kai onpi sitten eräänlainen jäänne lapsuuden jouluista nimenomaan sieltä ihka-aidosti tärkeimmästä päästä. Ja tuota noin...hmm...no suklaajoulukalenteri taitaa olla tosiaankin (ollut) juuri se, joka on lähestulkoon aina ollut aikasta kova sana joulu(aatto)a ootellessa...ylläri. Ja "perinne" suklaajoulukalenterin kohalla näyttää yhä edelleenkin jatkuneen, kuten tuosta pari päivää takaperin hommatusta joulukalenterista (kuvatus alla) voipi kaiketi varsin hyvin huomata.



Sitten onpi vielä lyhyensorttisesti esittelyssä vastikään hommattu taskukalenterini...ja, ja...no nimenomaan taskukalenteri on jo vuosikausia ollut (kaikista kalenterityypeistä) meikätytölle ainakin jollakin tapaa henki&elämä, elikkä onpi siis muodostunut äärimmäisen tärkeäksi keksinnöksi ainaskin meikäläiselle...kyllä&kyllä.



Ja tuosta taskukalenterin kuvituksesta sen verran, että...kuvituksen kissa muistuttaa ainakin jonkin verran jo edesmennyttä Tupsu-kissaamme, eli melkoisen tomera pikkuneiti oli siis oikein varsinainen kauneuskuningatar (tai ainakin omasta mielestäni oli) + vieläpä todellinen "äidin" (= pikkusysterini) tyttö.

Näin lopuksi taidankin nyt sitten nostaa lautaselle yhen ehottomista joululaulusuosikeistani tällä kertaa muun muassa laulullisen esikuvani versioimana, enjoy!



Oikein hyvää joulunodotusta kaikille! ;-D

Ei kommentteja: