perjantai 27. toukokuuta 2011

"Just put your paws up...


Maanantai-illalla sain viimein hommattua sen...


..., ja vieläpä lähes riemusta kiljuen...heh&huoh. ;-D

...'cause you were Born This Way, Baby." - Born This Way by Lady GaGa


Uskokaa tai älkää, en juuri tullut kuunnelleeksi dance-musaa ennen pop-ilmiö Lady GaGan esiin pompsahtamista (lukuunottamatta kuitenkaan useamman suosikkiartistini hiteistä väsättyjä remixejä), dance ei vielä muutama vuosi sitten vain jotenkin mahtunut pirtaani, ei todella mahtunut ei. Poker Face -megahitti onnistui kuitenkin tekemään lähes mahdottomasta todellakin mahdollisen, ja mm. niin Poker Face-, Bad Romance- kuin Born This Way -hitinkin viitoittamalla tiellä ollaan yhä, eikä loppua tosiaan tunnu ainakaan näillä näkymin näkyvän. Joka tapauksessa GaGan musa todellakin meni & mullisti aivan totaalisesti maailmani reilut kaksi vuotta sitten tuoden elämääni mm. aivan uudenlaista balanssia, sellaista, jonka voi saavuttaa vain & ainoastaan GaGan musaa kuuntelemalla, precis.

Varsinaista suosikkikipaletta Born This Way -platalta en oikeastaan edes kykene nimeämään, mutta ihan riittävän kovassa kuuntelussa ovat kuitenkin mm. seuraavat BTW-biisit, ainakin tällä hetkellä siis:
BTW-platan yksi vahvuuksista on ilman muuta se, että oikeastaan ihan mistä tahansa sen kipaleesta voisi repäistä oikein todellisen hitin, mikä onkin melkoisen kunnioitettavaa, ihan ehdottomasti. Ja itse asiassa onkin jo pidempään tuntunut ihan tosissaan siltä, että oikeastaan ihan mitä sitten ikinä tahansa Nti Germanotta aikaansaakin, siinä saattaa todellakin olla ainesta, ja vieläpä oikein todellista suursellaista...heh&huoh, niinpä niin&noin. Mutta joka tapauksessa aika tosiaan näyttääpi todellakin sen, onko BTW-platasta todella oikein todelliseksi mestariteokseksi, melkoisen varmasta suursuosiostaankin huolimatta.

:-D :-D :-D

P.s.



Kerrassaan upea The Edge Of Glory -live...huh. Btw...on peräisin American Idol 2011 -finaalilähetyksestä + tuntuu olevan Lady GaGan suosikki
(tai ainakin tämänhetkinen sellainen), että sillä lailla. :-D

P.P.s.



Itsensä Lady GaGankin twiittaama GaGa-fanivideo, enivei aivan ilahduttavan mahtava sälli, iha ehottomasti. :-D

P.P.s.s.

Lady Gaga -fanit tekivät kunnianosoituksen idolilleen - katso video! (Voice.fi) :-D

Ei kommentteja: