tiistai 1. marraskuuta 2011

Pommiinnukkuminen!

Ihan riittävän stressaava yksityiselämäni teki tämän päivän kohdalla todellakin tehtävänsä: nukuin todella onnettomasti pommiin, jonka "ansiosta" tietenkin menin&myöhästyin töistä. Ja vieläpä peräti tunnilla! Ei voi olla todellista!...huoh. Eeenivei...siitä on itse asiassa jo aikasta kauan, kun edellisen kerran tuli oikein kunnolla myöhästyttyä töistä...no voi sapperment sentään!...huoh (taas).

Pommiinnukkumisesta seurasi myöhemmin jotain muutakin, jotain hyvin, hyvin tunneperäistä, nimittäin aloin illan aikana ikävöidä ihan äärimmäisen kovasti vajaat pari vuotta sitten edesmennyttä kissaani, Sissiä. Kissa todella oli meikätyttöselle ihan äärimmäisen tärkeä, ihan tosissaan oikein todellinen sielunkumppani. "Sassy" oli todella, todella kovia kokenut, mutta silti hyvin, hyvin sisukas tyttö. Ei siis mikään ihme, että hän oli minulle paljon, paljon muutakin kuin "vain pelkkä" lemmikki...todellakin oli...huoh.

Okey, vaikkei "kaksosia", eli Saaraa&Siiriä, olekaan ihan ylettömästi ainakaan täällä Belle's blogissani näkynyt, niin ei se silti meinaa&tarkoita sitä, ettenkö olisi punaisenvärisen digipokkarini (on btw merkiltään Samsung...kyllä, sekin...heh) kanssa nimenomaan näiden neljän seinän sisällä ihan riittävänpuoleisesti heidän takiaan - lähinnä kuitenkin ihan vaan valokuvaamisen merkeissä - heilunut&huseerannut...heh&huoh. Mutta joka tapauksessa...alla vielä siis edes jonkinlaiseksi loppuhuipennukseksi nyt sitte ees jokunen vähintäänkin uudehko otos parista tietystä tosielämän...hehe...riiviöstä...enjoy!

2.10.2011


16.10.2011


22.10.2011


23.10.2011


31.10.2011


:-D :-D :-D

1 kommentti:

Avrilfani kirjoitti...

Ihania katteja kumpiki!