keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Kilttikö tänä vuonna?

No ilmeisesti...heh, joka tapauksessa en voi olla muuta kuin vain&ainoastaan tyytyväinen ihan kaikkiin saamiini joululahjoihin (ylläri). Mutta joops...aiemmin tulin siis luvanneeksi ainakin jonkinmoisen (nimenomaan tuoreimmista) saamistani joululahjoista koostuvan esittelyn (ees muutama lahjoista esittelyssä), joten annetaan ny sit palaa...


Jo useampana jouluna mm. minä olen saanut äidinäidiltäni ainakin yhden kuvassa näkyvän, aivan ihanan käsinkudotun "setin". Saamani "setit" eivät kuitenkaan ole vielä kertaakaan olleet prikulleen samanvärisiä, ainakin näin muistelisin. Enivei ainakaan villasukkia ei ole koskaan&ikinä liikaa, ainakaan omasta mielestäni.


Olen hamassa menneisyydessäni tehnyt Rosa Liksomiin liittyen jotain sellaista, jota ihan tosissaan kadun yhä tänäkin päivänä. Siksi koenkin olevani hänelle velkaa edes Liksomin Finlandialla palkitun Hytti nro 6 -romaanin verran. Ja btw: meikätyttösellä oli tasan kaksi joululahjatoivomusta, ja Hytti nro 6 oli niistä toinen. Kiitos ihan äärimmäisen kaunis, äiti!


Jos joku ihmettelee, miksi bloggaan Pirates Of The Caribbean: Vierailla vesillä -dvd:stä vasta nyt, se todellakin johtuu siitä, että dvd oli yksi (tai pikemminkin se toinen) joululahjatoivomuksistani. Anyway savvy?...heh. Ja mitä tuohon oikeanpuolimmaiseen ihan äärimmäisen rakkaalta pikkusysteriltäni saatuun lahjaan nyt sitte tosiaan tulee, niin kaikkea sitä keksitäänkin: nappiparistolla toimiva älykännyn lataaja. Ja jota siis lähes kuvailunsa mukaisesti kutsun "sosiaalisen elämän pelastajaksi"...heh.

Oikein hyvää illanjatkoa itse kullekin säädylle!

:-D :-D :-D

Ei kommentteja: