perjantai 4. toukokuuta 2012

Mikä Céline-biisi? - osa 11

Tämä Céline-kipale on ihan äärimmäisen hyvä osoitus siitä, miten elokuvan odottamattoman kehno suosio voi suorastaan ilmiömäisellä tavalla vaikuttaa myös elokuvan varsin loisteliaan musiikin suosittuuteen. Joka tapauksessa en ole yhtään ilahtunut siitä, että "vain&ainoastaan" robottielokuvan ei-niin-mairean menestyksen "ansiosta" kyseinen upea leffatunnari on jäänyt ihan syyttä suotta lähes täysin unholaan.

Jokunen vuosi sitten kuitenkin jostain oikeastaan ihan vain yht'äkkiä keksin, josko sitä edes kirjoittamisen avulla saisi edes jotenkin herätettyä vähintäänkin tämä kyseinen upea leffatunnari henkiin. Ja henkiin herättämisen tuloksena syntyikin lopulta sanoitus, joka sai nimekseen... Ei enempää eikä vähempää kuin Katse. Ja Katseesta tuli mielestäni jopa niin(kin) hieno sanoitus, että päätin antaa sen lahjaksi eräälle henkilölle... Henkilölle, joka on kaikkein tärkeintä elämässäni. Henkilölle, joka tulee aina&iankaikkisesti olemaankin kaikkein tärkeintä elämässäni. Näin on.

Ja kun kerran olen todella tehnyt kyseiseen upeaan leffatunnariin suomeksi sanat, niin miksi en sitten tosiaan menisi&laulaisi tätä upeaa leffatunnaria suomeksi (Céline "leffatunnareiden kiistaton kuningatar" Dionia laulaenkin suomeksi?!?...kerrankin!), edes pienen pätkän verran. Niinpä. Niinpä.

Niin, ja btw... Kyseisen upean leffatunnarin löytää varmuudella ainakin All The Way... A Decade Of Song -julkaisulta. Niin, ja huomatkaa, että leffatunnarin kirjoittajat ovat prikulleen samat kuin Titanic-leffatunnarilla.



KIITOS PALJON!
MERCI BEAUCOUP!
THANK YOU VERY MUCH!

Blogisarja päättyy.

:-D :-D :-D

P.s.

...ihkauudet lyriikat. Enjoy!

:-D :-D :-D

Ei kommentteja: