lauantai 31. elokuuta 2019

Vuosikymmenen taistelu - osa 2 🌹🌹🌹

Stoori jatkuu…

Raaka totuus on ehdottomasti se, että bändistä olisi voinut tulla vaikka mitä, mikäli he olisivat välittäneet keskittyä aivan aidosti olennaiseen (eivätkä lainkaan valittamiseen). Niin, ja eivät olisi lähteneet arvioimaan minua vain yhden vaivaisen mokan perusteella.
Niin yhtään missään nimessä en hyväksykään sitä, ainakaan näin heavyihmisenä, että bändi on taantunut kunnon heavybändistä joksikin aivan muuksi. Joka tapauksessa bändi ei enää ole entisensä, se on ihan 100% fakta.

Maailmasta löytyy ainakin kaksi henkilöä, joihin olen aina voinut luottaa kuin vuoreen. Sen lisäksi, että molemmat bändin ex-solistit ovat toimineet jo pitkään eräänlaisina suojelusenkeleinäni, mm. heidän suurella avullaan ja tuellaan olen onnistunut pelastamaan bändin oikein todelliselta häpeältä. Vieläpä lukuisia kertoja.
Oikein sydämellinen kiitos teille molemmille, missä ikinä olettekin!

Elämäni suurin rakkaus tuntuukin nyt lopullisesti livenneen otteestani, mutta saanpahan sentään pitää edes ehdottoman tuikitärkeän asemani, jonka varaan olen täysin rakentanut identiteettini. Niin, niin kiitollinen olenkin ehdottomasti siitä, että todellinen taistelutarinani on isosti inspiroinut niin, niin monia. Ja tuntuu inspiroivan yhä tänäkin päivänä.

Kiitos, kiitos, kiitos!

Rakkaudella, Taru ❤️💖❤️

Ei kommentteja: