sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Puhpuh!...olipas eilispäivä yllättävänkin...

...kiireinen töiden osalta, joten ei ihme, että päivän päätteeksi olin lopultansa aivan totaalisen puhkipoikki. Olin siis eilen poikkeuksellisesti töissä, kun kerran "pakotettiin", joka tapauksessa eipä silloin ole oikeastaan kauheasti vaihtoehtoja, kun pyydetään tulemaan lauantainkin kohdalla töihin, että näin&noin. Mutta ei "huonoa", ellei jotain hyvääkin, nimittäin...vaikka olenkin tullut elämäni aikana tehneeksi jos jonkinmoista ainakin duunimielessä, niin kyllä nykyinen työpaikkani on ihan aikuisten oikeasti ensimmäinen, jossa olen päässyt ihan riittävän kunnolla puhumaan englantia, siellä kun käy oikeastaan päivittäin myös suomea taitamattomia ulkomaalaisia. Noh...sanavarastoni ei kuitenkaan ole juurikaan kasvanut enkun kielen suhteen, mutta rohkeus puhua sitä on ihan ehdottomasti kyllä, ja se onkin ilman muuta oikein hienoa se...kyl, kyl.

Oukey...minun oli vissiin tarkoitus hommata Beyoncén 4 -platta jo alkuviikosta, mutta jostain kumman syystä unohdin. Noh...viime perjantaina kuitenkin viimein muistin noutaa sen "lähikaupasta", ja voi taivaan vallat, mikä levy!...yepshepskukkuu. Mut siis joo...eli vähemmän ja enemmän esittelyssä nyt sitten tämän hetken iha ehottomat suosikkikipaleeni samaisen divan tuoreimmalta...enjoy!




Beyhän se siinä tosiaan koisaa 4-platan
mukana tulleen...kyl, kyl...parfyyminäytteen kera.




En edes muista, milloin edellisen kerran joku biisi olisi saanut minut kyyneliin asti, enivei itsensä Diane Warrenin kynäilemä I Was Here kuitenkin ihan tosissaan meni&teki ainakin meikätyttösen kohalla lähes mahottomasta mahollisen. Eli jos vain suinkin haluatte, kiinnittäkää erityistä huomiota IWH-kipaleen lyriikoihin. Ja tieeetenkin suostun koklaamaan samaista biisiä karaokena, mikäli sellainen tilaisuus tulee.

And btw...Beyoncé täyttää tänään pyöreitä...congratulations, Bey!

:-D :-D :-D

P.s.
:-D :-D :-D

Ei kommentteja: