sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Tiina (tv-sarja)

Pari päivää sitten olin ihan aikuisten oikeasti aikalailla ihmeissäni, kun aivan täysin sattumalta tulin noteeranneeksi paikallisen A:n dvd-hyllyssä Tiina -nimisen tv-sarjan (onpi kyllä se sama tv-sarja, joka perustuu Anni Polvan rustaamiin varsin suosittuihin Tiina -kirjoihin). Muistelen nimittäin suht kauan sitten toivoneeni, että aikasta loistava Tiina-sarja julkaistaisiin myös dvd:n muodossa aikanaan. Ja... Jossain kohtaa tv-sarja sitten näköjään siinä formaatissa mentiinkin niin yhtään mitään minun tietämättäni julkaisemaan, hih.



Mutta annettakoon "tietokatkos" silti kuitenkin kaikesta huolimatta anteeksi, sillä Tiina-sarjakin oli ainakin omalla kohallani varsin merkittävä osa lapsuuttani ja nuoruuttani. Niin, ja... Kuten yllä olevasta kuvasta saattaapi varsin hyvin näkyä, en luonnollisestikaan ole kyllästynyt tv-sarjaan vielä tänäkään päivänä. Ja kaiketi onneksi.

Ja vielä...


Tiina-sarja (Yle.fi/elavaarkisto) ...nauttikaa ihmeessä.


:-D :-D :-D

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

saman iloisen asian huomasin dvd-hyllyä kolutessani. =) Sarja kuului lapsuuteeni sarjan ilmestymisen aikaan vuonna 90-91? , ehkä jo senkin takia että olen nimeltäni Tiina. Useasti katsonut vhs-kasetilta jolle oli osa jaksoista nauhoitettu. Tosin kaikkia osia en ollut koskaan nähnyt, ja nyt pystyi katsomaan ne kaikki =)