maanantai 24. syyskuuta 2012

Synttärit

Paljastus: meikätyttösellä oli eilen syntymäpäivä, valitettavasti joo. Ja synttäreitä tuli juhlistettua prikulleen samalla meiningillä kuin useana vuonna aiemminkin... Eli ei oikeastaan niin millään tavalla. Minä nimittäin todella inhoan omalla kohallani suuremman luokan juhlia, koska en yhtään tykkää niiden keskipisteenä olemisesta, ihan aikuisten oikeasti. Noh, moinen fiilinki ajoittuu jo aikaan, jolloin (kaikenmaailman vaikeuksista huolimatta) sain painettua valkolakin päähäni. Olin nimittäin niin rikkipoikki yo-episodin jälkeen (kahtena päivänä leijonan osan päivästä vienyttä juhlimista, kolmantena päivänä leijonan osan päivästä vienyt studiokuvaus-episodi), että päätin, ettei koskaan&ikinä enää mitään vastaavaa. Ja se päätös on todellakin pitänyt aina näihin päiviin asti. KYLLÄ!

Muttapa mutta... Enpä silti ole halunnut kieltää meikäläisen synttäreiden muistamista niin yhtään kenenkään kohalla, en tietenkään. Joka tapauksessa alla pari näytettä saamistani synttärilahjoista.

Rannekoru kummivanhemmiltani (lauantai), huomatkaa korussa kirjaimet T ja H.

Kaulaliina rakkaalta äidinäidiltäni (perjantai, tosin äitini välittämänä), on kyllä hänen itsensä tekemä.

KIITOS kaunis kaikille onnitteluista! PussOchKram.

Ja vielä...

Omnom... Koskapa en ainakaan vielä toistaiseksi ole kovinkaan kummoinen jauhopeukaloinen (ainahan voi opetella, sitten joskus), niin tyydyin varsin mieluusti todella ihquun pakastekakkuun. Ja vieläpä Prinsessa -sellaiseen (yllätys, yllätys). Moisku!



:-D :-D :-D

P.s.

Näin syntyi legendaarinen tv-tunnari - Kaksi neroa pianon takana (Voice)

:-D :-D :-D

Ei kommentteja: