sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Tositaru-trilogia eli tribuutti Nightwishille / The True Story Trilogy or my tribute to Nightwish

Mistäköhän sitä tosiaan alottas... Hmm...

Tulin tavallaan siis startanneeksi Tositaru-trilogian työstämisen jo viime keväänä luomalla juurikin Tositarua -tekstin (Storytime), joka tapauksessa ilman trilogian ekaa osaa (eli juur' Tositarua-tapausta) ei koko trilogiaa olisi oikeastaan ees syntynyt, siltäpä ihan tosissaan tuntuupi.

Myöskin sinne ja takaisin...

Pohjamutiin -tekstistä (Ghost River)... About parissa tunnissa luotu duetto, ja vieläpä ihkaeka sellainen. Yksinkertaisesti vain innostuin (kenties vihdoin&viimein) dueton tekemisestä "Pohjamutiin-kipaleen" kohalla. Eipä siinä oikeestaan sen kummempaa. Kiitos ihan äärimmäisen kaunis.

Ei savua ilman tulta...

Sineus -tekstistä (Slow, Love, Slow)... Kuin myös about parissa tunnissa luotu teos, ja tietenkin vieläpä ihkaeka jazz-sellanen. Tosin luominen ei ollut yhtä kivutonta (kuin juurikin Pohjamutiin-tapauksen kohalla), sillä jazz-vetoiseen kipaleeseenhan ei voi rustata ihan mitä tahansa sanoitusta, ainakaan meikätyttösestä.

Mutta siis joo...

Eiköhän tosiaan päästetä Tositaru-trilogian muut osat (eli juur' Pohjamutiin & Sineus) vihdoin&viimein oikein kunnolla irti. PussOchKram.

Belle's poetry

Palaillaan, kaikensorttiset kullanmurut. Jepsen.

:-D :-D :-D

P.s.


Suomen virallinen lista - Albumit 38/2012 (Ifpi)

Ei kommentteja: