lauantai 2. huhtikuuta 2011

Juurikin tänään on...

Pari hankkimaani synttäriherkkua...slurpsis!...tuli sitte hommattua myös...

...Naperomunkkeja. Btw...mä oon sit vieny tuosta tuon leivoksen...sorry. ;-P

...äitini syntymäpäivä, jotenka isost onnee vaa, äitimuori, yepsis. Niin, ja annoin sitte jo viikolla hänelle synttärilahjaksi Täällä Pohjantähden alla II -dvd:n, että sillä viisiin.

Ja mainittakoon, että isäni tuli täyttäneeksi vuosia jo 19.3., ja pikkusysterilläni taas on syndet 30.4., eli juurikin vapunaattona, joten hän ilmeisestikin sitte juhlii sinä päivänä kahta kauheammin...heh&huoh. Btw ihme joteensakin on, että omat synttärini ovat vasta 23.9., joka tapauksessa olen siinäkin suhteessa onnistunut erkaantumaan aikasta kauaksikin ainakin muutamasta läheisestäni, mutta eipä sellainen haittaa minua oikeastaan yhtään tippaakaan, ei tosiaankaan.




Paljastus: isälläni taisi olla vielä jopa ihan viime kuun päiviin asti peräti kaksi syntymäpäivää, 9.3. & 19.3., nimittäin aika pian sen jälkeen, kun isäni syntyi, tapahtui jossakin vaiheessa jokin ihan ihme sekaannus sillä seurauksella, etteivät ihan aikuisten oikeasti jonkun tahon "ansiosta" olleet enää ihan täysin varmoja siitä, kumpana päivänä isäni saatiin maailmaan...huoh. Joka tapauksessa kysykää vaikka isältäni itseltään moisesta sekoilusta, jos ette jostain aivan käsittämättömästä syystä todella usko sanaani...heh&huoh.

Että näin&noin. :-)

P.s.



Yeah, I won't. ;-)

Ei kommentteja: