sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Biisi: Iina Kangasharju - Unten kaivo

Alkujaan Talent Suomi -skaban kautta pinnalle ponnahtanut Iina Kangasharju, 11v, todellakin vakuuttaa meikätytön tulevalla, ihkaekalla single-julkaisullaan. Nuoresta iästään huolimatta kaunislauluääninen Iina kykenee tulkitsemaan Unten kaivo -kipaleen oikein mallikkaasti ja yllättävänkin puhtaasti, mikä jaksaa/jaksoi hämmästyttää & ihmetyttääkin (tuotantopuolesta siis huolimatta) minua aivan kipaleen alkuhetkistä ihan sen loppuun asti...kyllä&kyllä. Ja lisättäköön se, että Unten kaivo -singlen b-puoleksi valitun Hento ja pieni -kappaleen säveltäjä on...yllätys, yllätys...Iina itse, joten tyttö on osoittautunut myös oikein todelliseksi monilahjakkuudeksi.

Kuuntele Talent-tähti Iina Kangasharjun ensimmäinen single (IS)

Kun Iina aikanaan saa (perus)koulunsa vähintäänkin kunnialla päätökseen, on nuoresta laulajattaresta ihan itsestään kiinni, onko yhä edelleenkin oikeastaan vain taivas rajana hänen päättäessään hyvinkin mahdollisesta jatkostaan nimenomaan musiikin parissa. :-)

P.s.



Juurikin Iinan upean Talent Suomi -finaaliesityksen innoittamana tulin aikoinaan valinneeksi Lintu -kipaleen Belle's diary (Belle'n Twitter) -mikroblogini seuraavaksi Päivän biisiksi, ja vieläpä juuri sinä päivänä, jolloin äärimmäisen rakas Sissi-kissini nukkui pois. :'-)

P.P.s.



Lintu-kipaleen alkuperäinen versio mm. René Simardin tulkitsemana, on ilman muuta myöskin aivan kertakaikkisen ihana kappale. :-)

2 kommenttia:

SAKO (Samuli Koivulahti) kirjoitti...

Jep. Iina on mahtava. Ja on Hanna Marsh ja Jari Uutela tehneet hyvää työtä kappaleen kimpussa.

Anonyymi kirjoitti...

iina on hyvä laulaja ja osaa laulaa hyvää musiikkia nuoresta iästä huolimatta.