keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Pikkusysterini...





...palasi nyt viikonvaihteessa pari viikkoa kestäneeltä Thaimaan matkaltaan takaisin koti-Suomeen, oli siis lomalla siellä mm. avomiehensä (ainaki muistaakseni siellä oli ainakin osan ajasta enemmänkin sakkia matkaseurana) kanssa. No...matkahan tosiaan meni kaikenkaikkiaan aivan loistollisesti, kuinkas muutenkaan, ja mikäli ei olisi mennyt, niin tuskin olisin silloin systeriltäni saanut yhtä ainuttakaan tuliaista...heh&huoh, enivei eihän sitä koskaan tiedä/tiennyt, mut siis joo...elikkä eilispäivän puolella saatuja Thaimaan tuliaisiahan nuo kaksi - rannekoru & avaimenperä - nyt sitte tosiaan ovat, eri södejä tapauksia, ainakin omasta mielestäni siis, yepsis.

Kun sitte ensimmäistä kertaa näin tuon avaimenperän, niin siitä tuli aivan välittömästi edes jotenkin mieleeni eräs animaatiohahmo, joka seikkailee sennimisessä leffassa kuin Painajainen ennen joulua, joka onkin itse asiassa yksi aivan ehdottomista lempparileffoistani. Noh...vaikka esim. viime joulu onkin jo suht kaukana, niin tuonpa silti pari Tuubi-videota samaisesta animaatiofilkasta...hmm...no päivänvaloon, so enjoy!





:-D :-D :-D

P.s.



Koskapa tänään sattuu olemaan just 23. päivä, niin aattelinpa just siksi nostaa lautaselle valokuvan muodossa olevan & äidinäidiltäni saaman syntymäpäiväkortin vuodelta papu (= 2009). Niin, siis syntymäpäiväni on 23.9., että sillä viisiin. ;-)

Ei kommentteja: