perjantai 4. maaliskuuta 2011

Voisinpa oikeastaan tällä...

Nuo pikku kulhossa olevat "otukset"...

...on pikkusysterini kiikuttanut Thaimaasta.

...kertaa kertoilla pari päivää sitten iltapäivällä näkemästäni ihan riittävän karmeasta painajaisesta, jossa tapahtui sellaista, että...huoh...noh, sain siinä tietää, että eräällä äärimmäisen läheisellä ystävälläni (ystäväni henkilöllisyyttä en valitettavasti suostu lainkaan paljastamaan, sorry) on vakava sairaus, anemia nimittäin, ja vaikka kuinka tein kaikkeni, että lopultakin pääsisin hänen luokseen, minulle ei silti haluttu kertoa, missä hän oikein on, vaikka olinkin ihan monsterimaisen huolissani hänestä. Minulle tosin näytettiin jotain lomakkeenomaista paperia, johon oli kirjoitettu kaiketi jotain hyvin tärkeää & olennaistakin mahdollisesti juuri ystävääni liittyen, mutta koska paperin sisältämä teksti oli todella sotkuisasti kirjoitettu, niin en tietenkään saanut siitä tekstistä niin yhtään mitään selvää. Ja se meikätytön jatkuva itkettäminen siinä painajaisessa...huoh, joka tapauksessa sitten herättyäni jotenkin vain alkoi siinä olkkarin sohvalla istuessani (nukahdin siis taas vaihteeksi olohuoneen sohvalle...huoh) tuntumaan ihan siltä, kuin "joku" haluaisi ihan väen väkisin pakoilla minua, enkä oikeastaan yhtään ymmärrä/ymmärtänyt, miksi...huoh, mutta että sellainen painajaisenpoikanen siis, yeps.

Oukey doukey, elikkä vielä ennen hymiökolmikon ilmestymistä taidanpa nyt sitten tällä kertaa nostaa lautaselle vaihteeksi tuollaisen ihan mahtivideoon johtavan linkin, enivei enjoy!

Yksinoikeudella MSN:llä: Lady Gaga julkaisee uusimman singlensä Mugler -muotinäytöksessä Pariisissa! (Msn.com)

:-D :-D :-D

P.s.



Jos ihan välttämättä
haluatte vielä tietää, missäpäin Thaimaata pikkusysterini vähän aikaa sitten oikein lomaili, niin tuosta yllä olevasta kuvatuksestahan ainakin luulen teidän saavan sen selville. :-)

Ei kommentteja: