torstai 23. helmikuuta 2012

Ihana lahja huippuihanalta ystävältä

Ja mut lahjottiin noilla varsin upeilla (ja huomatkaa, vieläpä itsetehdyillä) kämmekkäillä "vain&ainoastaan" sen takia, että olen ihan silkasta ilosta halunnut lahjoittaa ihan äärimmäisen hyvälle ystävälleni kasapäin huippuhyvää musiikkia (mm. Adelea, Lady GaGaa,...). Silti...silti liikutuin ihan riittävän paljon eilen ystävältäni saamasta lahjasta, sillä se sai mut todellakin tuntemaan, etten ehkä olekaan (ollut) niin huono tai paha ihmislapsi kuin olen kuvitellut olevani, itse asiassa jo jonkin aikaa...huoh.

On suorastaan ilo huomata, että olemassa on edes joku, joka ei meikäläistä koskaan&ikinä unohda, vaikka sattuisi mitä...huoh.

Ja kaiken huipuksi kämmekkäät lopulta pelastivat eilispäiväni oikeastaan aivan totaalisen täydellisesti, kuten kaiketi voitte varsin hyvin nähdä...woohoo!!!

Ja vielä...

Ja mainittakoon, että meikätyttö suorastaan rakastaa musan lahjoittamista, mutta tietty lahjonkin sitten musalla vain harvoja ja valittuja ihmisyksilöitä. Joka tapauksessa vähintäänkin sellainen touhu todella on osa luontoani, ja vaaarsin positiivisessa mielessä, luonnollisesti, henkeen ja vereen musaihminen kun ihan tosissaan oon (ylläri)...hih.

:-D :-D :-D

Ei kommentteja: