perjantai 10. helmikuuta 2012

Live: Madonna - Like A Prayer (Yokohama Stadium, Japan)



Ainakin meikätyttösen on oikeastaan aika hankalaa nimetä ihan ehdotonta lempparikipaletta Madonnalta (ylläri), mutta kyseisen äänestyksen voittajaa on ainakin itestäni ihan kivaa vetää karaokena (varsinkin suht herkkä alkuosa on ihan mahtilaulettava). Joten eipä kai sitten liene vaikea arvata, miksi valitsin biisistä nimenomaan Japanissa heitetyn liven...hih.

Ja vielä...

Liekö varsin yllätyksellistä, että isäni eräänlaisessa vanavedessä päätin riittävän isoksi kasvettuani itsekin lopulta lähteä juontamaan karaokea. Tosin se pesti jäi vain v2005 kesän (lähes kaikkien) viikonloppujen mittaiseksi, sillä jouduin muuttamaan amk-opintojen perässä toiseen kaupunkiin jo saman vuoden loppukesällä...huoh.

Noh, vaikka olenkin jo hyvän aikaa sitten valmistunut ammattikorkeasta, tuskin kuitenkaan enää alan juontamaan karaokea, vaikka varmaan jo aparttiarallaa vuosikymmenen verran mm. karaokebisneksessä vaikuttanut isäukkoni ehkä niin ihan tosissaan haluaisikin. Ja varsinkin, kun sain yllättävänkin hyvää palautetta juontamisestani. Mutta kun mitä todennäköisimmin ei niin ei...huoh.

Joka tapauksessa tehty mikä tehty (viittaa oikeastaan "vähän" kaikkeen), ja se siitä...heh.

:-D :-D :-D

P.s.

Oikein tukku varsin loistavia artisteja tällä kertaa.


:-D :-D :-D

Ei kommentteja: