keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Oscar Memo 2012

"Jokunen" jonkinsortin highlight jonkinsortin Oscar-muistiinpanoistani, jotka on rustattu Oscar 2012 -yön aikana (kyllä, jaksoin todella valvoa iiihan koko Oscar-yön...taas kerran...hih&huoh).

Naispääosa-ehdokas Rooney Mara voi hyvin olla Oscareiden musta hevonen...toivon silti Michelle Williamsin voittavan Naispääosa-pystin...Naispääosa-voiton taitaa kuitenkin viedä pitkästä aikaa itse Meryl Streep.

Pidän Oscar-akatemiaa yhä suht vanhoillisena tahona, joka tuntuu palkitsevan "poliittisia" henkilöitä yleensä aina, kun siihen on mahdollisuus...just Sen vuoksi Meryl Streep melko varmasti vie voiton.

Kysymykseen siitä, kumpi todella vie enemmän Oscareita, Hugo vai The Artist, niin...no sehän olisi suorastaan sensaatiomaisen hienoa, jos kerrankin eurooppalainen leffa (The Artist) menisi&putsaisi koko pöydän, mutta...en luonnollisesti kiellä, ettenkö haluaisi myös eräänlaisen lastenelokuvan hyvin pärjäävän, sillä kuitenkin rakastan satuilua (tietty sen paremmassa merkityksessä) ja satuja niin, niin paljon...huoh.

Sitten viimein edes jotain Miespääosa-ehdokkaisiin liittyen...olisi kieltämättä kauhean kiva, jos iki-iiihana Gary Oldman voittaisi...Jean "The Artist" Dujardin on myös tooosi symppis kaveri...mutta eiköhän voiton vie kuitenkin George "ei koskaan naimisiin" Clooney.

KOHTA, KOHTA, KOHTA!!!...ja nyt kahvia!

Pakkoko Justin Bieberin on olla ihan joka paikassa?...hih...anyway Billy Crystal rules!...woohoo!

"Life is like a box of chocolates... You never know what you're gonna get!"

Meitsillä on dvd:nä tuo Rango (Paras animaatio)...woohoo!!!

Uskotaan, uskotaan...Paras score The Artistilla.

Oscar-akatemia onnistui todellakin pilaamaan Paras laulu -kategorian tänä vuonna...ehdokkaiden määrän nähdessäni ajattelin, ettei voi olla todellista!...huoh.

Kässäri-Oscarit Clooney-leffalle (sovitettu) sekä legendaariselle Allenin Woody'lle (alkuperäinen)...mielenkiintoista, tooodellakin.

Ei Howard Shore, vaan The Shore (joku live-lyhäri)...hih. 

Se olisi ollut joko The Artistin tai Hugon ohjaaja...enivei ei tainnut tulla yhtään yllärinä (The Artist).

Tulen aina muistamaan James Earl Jonesin vähintäänkin Darth Vaderin ääniroolista...oikein mainio näyttelijä.

And I think to myself...What a wonderful world...

The Artist ja Hugo taisivatkin lopulta saada Oscareita yhtä monta, mutta Kyllä todellinen voittaja on ilman muuta THE ARTIST...woohoo!!!

Ja vielä...


:-D :-D :-D

P.s.

Bloggaan Oscar Memostani vasta nyt lähinnä siksi, että tuli "hiukka" podettua päänsärkyä Oscareiden tiimoilta. Eli tavallaan tuli siis kärsittyä "Oscar-krabbesta"...heh&huoh.

:-) :-) :-)

Ei kommentteja: